NL | EN

Vacature consultant duurzaamheid en duurzame mobiliteit

Turn needs YOU!

Jij + wij = team

Wie zijn wij?
Wij krijgen energie als we onze klanten helpen met het optimaal benutten van hun potentieel. We zijn een klein team en werken voor grote klanten aan diverse opdrachten. Dat doen we voor overheidsinstellingen en bedrijven. Al ruim 10 jaar zijn wij bezig met duurzame mobiliteit & gedragsverandering, strategisch kader duurzaam ondernemen, (vaardigheids)trainingen, klantbeleving en leiderschap & communicatie.

Wij zijn een open, '(no) nonsense' organisatie met korte communicatielijnen. Maar genoeg over ons...

Wie ben jij?
Jij houdt van organiseren, bent zelfstandig en je vindt het heerlijk om je te verdiepen in de inhoud.

Je hebt WO werk- en denkniveau.

Je werkt graag in een klein en betrokken team, het liefst aan diverse opdrachten, zodat het nooit saai is.

Je vindt cijfers interessant en je vindt het een kunst om data om te zetten naar relevante en begrijpbare informatie voor onze klanten.

Je bent creatief en denkt graag na over het visualiseren en vormgeven van het rapport van de klant. Maar genoeg over jou...

Wat kom je doen?
Dit is je werkdag: Je klapt je laptop open en gaat met een van je collega's in overleg over het eindrapport: "Hoe stimuleer je fietsgebruik onder medewerkers?".

Daarna bel je een klant voor het maken van een afspraak om de eerste versie van het duurzaamheidsverslag door te nemen. In de middag loop je even het centrum van Culemborg in, om na de lunch de analyse van een medewerkersenquête van één van onze klanten te starten.

De afwisseling in werkzaamheden geeft je veel voldoening. Geen dag is hetzelfde. Je werkt aan afwisselende (advies)trajecten op het gebied van duurzaamheid en slimme mobiliteit.

Als consultant bij Turn investeren wij in jouw ontwikkeling en opleiding, je werkt aan diverse opdrachten in teamverband. Je start op opdrachten waar we je begeleiden en de 'Turn' werkwijze leren. Met vollop doorgroeikansen naar zelfstandigheid en het begeleiden van eigen trajecten. Vastroesten in je functie gaat bij ons niet lukken.

Voorbeelden:

  • Adviseren en begeleiden van organisaties in de transitie naar meer fietsgebruik, openbaar vervoer, hybride werken en deelmobiliteit;

  • Uitvoeren van projectmanagement op het gebied van mobiliteit tijdens wegwerkzaamheden (als er een weg voor onderhoud dicht moet);

  • Voorbereiden van een communicatietraining;

  • Analyseren van data en schrijven van rapportages op het gebied van afval- en energiemanagement;

  • Ontwikkelen van duurzaamheidstrategieën en implementatietrajecten (bijvoorbeeld een ambassadeursprogramma op duurzaam ondernemen).

Wat gaan we je bieden?
Je wordt onderdeel van een gedreven en ambitieus team en je komt te werken in het centrum van Culemborg op ons inspirerende kantoor (inclusief flipperkast en voetbaltafel ;-). In overleg 28-40 urige werkweek.
Natuurlijk bieden we een marktconform salaris, kan je hybride werken en zijn er goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse gewekt?
Stuur je CV en motivatiebrief op vóór 1 maart 2023 naar Anna Schouten, anna.schouten@turn.nl.
Vragen over de functie of Turn? Anna is te bereiken op 06 54 36 31 00.

Download hier onze infographic van de vacature.