NL | EN

[Referenties]

Amega Groep

"Turn heeft voor ons duurzaamheid concreet gemaakt, bewustwording gecreëerd en een kostenbesparing doorgevoerd. Turn werkt vanuit passie, maar met een realistisch blikveld. Turn weet hoe ze risico’s moeten vermijden en kansen creëren.”

Lees meer

Autoland van den Brug

"Turn biedt een optimale mix. Ze zijn voor de directie een serieuze gesprekspartner, maar zijn tegelijk niet bedreigend tijdens observatie en training voor onze medewerkers."

Lees meer

Moving Intelligence

“Ik ben onder de indruk van de aanpak van Turn! De professionele en persoonlijke aanpak heeft ons salesteam naar het volgende niveau gebracht. Alle neuzen dezelfde kant op en van techniek naar klantbeleving."

Lees meer

Vallei Auto Groep

“Turn heeft ons salesteam in een korte tijd inzicht gegeven in de ontwikkelingen op duurzaamheid. Door de interactieve training van Turn wordt niet alleen het kennisniveau vergroot, maar wordt er ook gelijk in de praktijk geoefend met klantcases."

Lees meer

Bouwbedrijf van Deelen


“Wat is er nodig om duurzaamheid te verankeren in een organisatie? Turn maakt duurzaamheid concreet. We doen al veel aan duurzaamheid, maar door Turn is dat nu in een helder strategisch kader geplaatst!"

Lees meer

Van Mossel Groep

Turn maakt MVO concreet en geeft in eenvoudige stappen de acties aan die we als organisatie dienen te ondernemen. Van praten, naar doen!

Lees meer

RENAULT NEDERLAND

"Ik kan volledig op de mensen van Turn vertrouwen: zelfstandig en betrokken voeren ze trainingen uit en brengen nieuwe trainingsvormen mee om het resultaat te optimaliseren. Ze hebben oog voor detail zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen."

Lees meer

A-Point Groep

"Turn is in staat in een kort tijdsbestek duurzaam ondernemen te vertalen naar de praktijk en de bevlogenheid van Anna tijdens de trainingen zorgt ervoor dat er naast bewustwording ook vanuit een ander perspectief naar het onderwerp wordt gekeken.”

Lees meer

IVA Driebergen

"Turn heeft bij de IVA op concrete en daadkrachtige wijze een analyse uitgevoerd en een plan van aanpak ontwikkeld, waarmee de IVA doelgericht aan de slag kan om het Technisch Centrum toekomstbestendig te houden. "

Lees meer

Hegeman Groep

“Samen met de begeleiding in het certificeringsproces door Turn, hebben wij al twee jaar achter elkaar succesvol ons certificaat ‘Erkend Duurzaam’ behaald”

Lees meer

BAR-organisatie

"Turn is in staat om samenwerking écht concreet te maken, om partijen te motiveren en te binden. Turn is praktisch, krijgt het onderwerp 'slim en duurzaam reizen' op de agenda, en zorgt voor concrete resultaten."

Lees meer

Drechtsteden

"Turn is in staat in een kort tijdsbestek mobiliteitsmanagement te vertalen naar een concreet plan. Turn zorgt er tegelijkertijd voor dat er bewustwording wordt gecreëerd over bereikbaarheid van de Drechtsteden onder het bedrijfsleven.“

Lees meer

RENAULT NEDERLAND

"Ik waardeer Johannes enorm vanwege zijn kennis en expertise op dit domein, zijn kwaliteit om een discussie niet uit te weg te gaan en zijn niet aflatend enthousiasme om te zoeken naar de verbindende factor én verbetering van het eindresultaat."

Lees meer