NL | EN

Autoland van den Brug

Onze interne waarden naar buiten vertaald!

Arjan van Nieuwenhoven van Autoland van den BrugĀ 
"Turn biedt een optimale mix. Ze zijn voor de directie een serieuze gesprekspartner, maar zijn tegelijk niet bedreigend tijdens observatie en training voor onze medewerkers. Doordat ze zo makkelijk onderdeel worden van de organisatie, voelt het alsof ze van binnenuit helpen om de volgende stap in kwaliteit te maken"

Wat hebben wij aan Turn gevraagd?

Autoland van den Brug in Drachten (dealer van Audi, Seat, Skoda, Suzuki, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagens) wil graag een attente dealer zijn voor haar klanten. Hier past een excellente klanttevredenheid bij. Hoe bereiken we deze excellente klanttevredenheid en hoe kunnen de medewerkers het verschil maken?

Wat heeft Turn voor ons gedaan?

Na een korte analyse van zowel processen, interne interactie en interactie met klanten, konden we aan de slag: een helder rapport met aanbevelingen voor de directie, waarna er snel geschakeld werd. Botsende processen werden verbeterd en gestroomlijnd en medewerkers leerden anders met elkaar en klanten communiceren.

Wat is het resultaat?

Na 4 maanden intensief werken, met analyse, training, coachen, management interventies en evaluaties, mocht Van den Brug zich niet alleen excellent dealer noemen maar werd de hoogste trede gehaald: Audi dealer van het jaar.