NL | EN

Moving Intelligence

Van techniek naar klantbeleving

Moving Intelligence – Patrick Horst
"Ik ben onder de indruk van de aanpak van Turn! De professionele en persoonlijke aanpak heeft ons salesteam naar het volgende niveau gebracht. Alle neuzen dezelfde kant op en van techniek naar klantbeleving."

Wat hebben wij aan Turn gevraagd?

Wij hebben duidelijke groeidoelstellingen en ontwikkelen in hoog tempo nieuwe producten en diensten. Maar vanuit welke strategie opereert Moving Intelligence om in de toekomst succesvol te blijven? Wij waren op zoek naar een partij die kon helpen de strategie verder vorm te geven. Daarnaast hebben wij Turn gevraagd te ondersteunen bij de operationele implementatie van de strategie. Turn heeft ons bijvoorbeeld ondersteund bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en het verder ontwikkelen van de salesvaardigheden binnen de organisatie.

Wat heeft Turn voor ons gedaan?

Turn heeft in een aantal strategische sessies met het salesteam de strategie vanuit de 'why' bepaald. Wat maakt Moving Intelligence tot Moving Intelligence en waarom komen de medewerkers met plezier uit hun bed voor dit werk? Vanuit deze analyse is verder gebouwd aan de gezamenlijke kernwaarden en de overkoepelende sales pitch.

Wat was het resultaat?

Het resultaat van de sessies gaat verder dan 'een goed verhaal'. Door inzicht in de kansen en risico's van de markt. De sessies hebben ervoor gezorgd dat er meer vanuit klantbeleving wordt geredeneerd en in totaaloplossingen wordt gedacht.

  

Sales programma 2017/2018: 

"Head-turn-ing"

“Leerzame sales training sessies met veel praktijkvoorbeelden, ze brengen je écht verder en dragen telkens weer bij aan zowel je vak- als je persoonlijke ontwikkeling! Head-turn-ing”

Wat hebben wij aan Turn gevraagd?

We hebben een goed en professioneel sales team, maar de markt vraagt steeds meer van onze accountmanagers. Bij Moving Intelligence willen wij het verschil maken als het gaat om de gesprekspartner zijn voor onze klanten en ons continue door ontwikkelen. Wij hebben Turn gevraagd een sales training te ontwikkelen afgestemd op de behoefte van onze accountmanagers, onze  visie op de toekomst en ons groeiplan.

Wat heeft Turn voor ons gedaan?

Turn is een bureau dat maatwerk levert, aan de hand van een intake met onze mensen zijn de behoeften in kaart gebracht en na gesprekken met de sales manager is een breed sales programma ontwikkeld, inclusief een coaching on-the-job module. Hierdoor is de impact ook buiten de trainingszaal meteen toepasbaar in de praktijk. Het programma bestond uit de modules: teambuilding, van product naar klantbeleving, acquisitie, klantvoordelen, coaching on-the-job en een assessment.

Wat was het resultaat?

Na het traject van ongeveer 4 maanden hebben onze accountmanagers, zowel persoonlijk als professioneel, een volgende stap gemaakt. De interne communicatie en samenwerking is sterk verbeterd en koopsignalen worden sneller en beter verzilverd. De commerciële intuïtie is verbeterd, onze mensen kunnen beter omgaan met bezwaren en verkopen authentieker door meer structuur in de klantgesprekken.