NL | EN

RENAULT NEDERLAND

Een combinatie van passie en inzet

Paul van Welij - Manager Renault Academy
"Ik kan volledig op de mensen van Turn vertrouwen: zelfstandig en betrokken voeren ze trainingen uit en brengen nieuwe trainingsvormen mee om het resultaat te optimaliseren. Ze hebben oog voor detail zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen." Turn helpt ons om onze trainingen professioneel vorm te geven. Door de inzet en passie die Turn meebrengt, zijn we in staat actieve en inspirerende trainingen te verzorgen.

Wat hebben wij aan Turn gevraagd?

RENAULT NEDERLAND voert in hoog tempo een volledig nieuw productgamma in. De nieuwe styling en technologie helpt RENAULT op een nog hoger plan te komen. Turn leert onze dealermedewerkers om met deze nieuwe producten om te gaan en welke verwachtingen onze klanten hebben met betrekking tot communicatie en gedrag.

Wat heeft Turn voor ons gedaan?

Vanaf de planning voor een nieuwe (product)training denkt Turn mee met het vormgeven en invullen van het programma. Daarna gaan ze aan de slag en ontwikkelen de training met inachtneming van de organisatie en de gestelde leerdoelen.

Wat is het resultaat?

Onze medewerkers keren met nieuwe kennis en inzichten na de training tevreden huiswaarts. Op deze manier helpt Turn met de implementatie van de nieuwe positionering van RENAULT.