NL | EN

Vallei Auto Groep

Duurzaamheid de vertaalslag van theorie naar de praktijk!

Vallei Auto Groep – Ben van Voskuilen
"Turn heeft ons salesteam in een korte tijd inzicht gegeven in de ontwikkelingen op het thema duurzaamheid en de kansen & risico's in de markt. Door de interactieve training van Turn wordt niet alleen het kennisniveau vergroot, maar wordt er ook gelijk in de praktijk geoefend met klantcases."

Wat hebben wij aan Turn gevraagd?

Wij krijgen steeds meer vragen vanuit de zakelijke markt over duurzaamheid en duurzame mobiliteit. Welke kennis dient het salesteam (buitendienst) te bezitten? Hoe kan er pro-actief ingespeeld worden op de kansen in de markt? Welke competenties zijn nodig om als expert te kunnen opereren op het thema duurzaamheid?

Wat heeft Turn voor ons gedaan?

Turn heeft een training op maat ontwikkeld, bestaande uit twee sessies. In de eerste sessie werd het kennisniveau vergroot. Als voorbereiding op de tweede sessie werd elke deelnemer gevraagd een klantcase voor te bereiden zodat de opgedane kennis gelijk in de praktijk kon worden gebracht.

Wat was het resultaat?

De training van Turn heeft het kennisniveau vergroot waardoor het salesteam in staat is om pro-actief in te spelen op de kansen in de markt. Daarnaast zijn wij veel beter in staat om onze klanten van constructief advies te voorzien op duurzame mobiliteit.