NL | EN

Duurzaamheid & duurzame mobiliteit

Bouwen aan de toekomst

De tijd van ‘links, lastig, levert niets op’ is allang voorbij. Maar welke kansen en bedreigingen spelen er op duurzaamheid? Waar liggen de prioriteiten en op welke manier kan duurzaamheid het resultaat van uw onderneming zelfs verbeteren?

De ontwikkelingen op duurzaamheid volgen elkaar in hoog tempo op. Wij ondersteunen onze klanten bij deze snelle veranderingen en het in perspectief plaatsen binnen de automotive sector. Schakel ons in en de bewustwording op duurzaamheid groeit; intern en extern. Wij ondersteunen onze klanten bij het ontwikkelen van een stratgeisch kader op duurzaam ondernemen, positionering extern en het uitvoeren van diverse projecten op het gebied van afvalmanagement en energiebesparing (zoals de Energiebesparende Maatregelen Lijst en EED).

Door onze jarenlange ervaring in de automotive sector zijn wij specialist in duurzame mobiliteit in de breedste zin van het woord. Wij ondersteunen onze klanten bij het vergroenen van hun wagenpark en zetten slimme en duurzame mobiliteitscommunities op in diverse regios's. 

Anna Schouten is projectmanager voor het platform Samen Bereikbaar, deze video illustreert wat we hier voor bedrijven doen op het gebied van duurzame mobiliteit.