NL | EN

Trainen en coachen

(leer)potentieel ontketenen

Optimale prestaties vragen om een optimale voorbereiding. Vergelijk het met topsport: Epke Zonderland kan alleen presteren met intensieve en regelmatige training. Voor uw organisatie geldt hetzelfde, investeren in training en coaching levert focus, kwaliteit en prestaties op. Een oud adagium zegt: “Als u blijft doen zoals u het altijd deed, krijgt u de resultaten die u altijd kreeg.” Tijd voor verandering! Ontketen het (leer)potentieel van uw medewerkers.

Wij zijn gecertificeerde trainers en PCM trainers. Op het gebied van coaching, coachen we individueel en in teams. We zijn tevens gescpecialiseerd in provocatief coachen en PCM coaching.

Process Communication Model (PCM)

Merk je bij de dagelijkse uitvoering van taken dat het team langs elkaar heen praat, het niet helemaal loopt, of dat mensen zich onbegrepen voelen of zelfs gefrustreerd? Hierdoor wordt de potentie binnen een organisatie, afdeling of team niet goed benut. En het ontketenen van potentie is onze misse als Turn.

Met PCM helpen we individuen, teams en management om effectiever en met meer energie samen te werken, elke dag weer. Je leert kenmerkend positief gedrag en stressgedrag bij jezelf en anderen herkennen en er effectief mee om te gaan. Hierdoor ontstaat heldere communicatie, begrip, dynamiek en bereik je samen zoveel meer.

Johannes is PCM coach en trainer, Anna is PCM trainer. Wij nemen profielen af, coachen op basis van PCM en hebben diverse trainingen ontwikkeld. Momenteel voeren we samen ons PCM leiderschapsprogramma uit voor (startende) leidinggevenden. Klik hier voor meer informatie en de data.

Link naar PCM Nederland, Johannes en Anna