NL | EN

[Werkwijze]

Unleashing Potential is onze missie

Zou het niet fijn zijn als de potentie van al uw medewerkers optimaal naar voren komt? Dat processen feilloos in elkaar overlopen en er vanuit het management een duidelijke visie wordt ontplooid bij het benutten van kansen en risico's in de markt?
Unleashing Potential is onze missie.
Potentie is niets totdat het benut wordt. Door onze expertisegebieden en jarenlange ervaring zetten wij potentie om in resultaat.

 

Turn kwadrantenmodel

Een van de modellen die wij gebruiken is het TURN-kwadrantenmodel. Het model dat de link legt tussen resultaten en potentie. Organisaties zijn gericht op resultaten en groei, de uitdaging om dit te bereiken is groot. Hoe boek je resultaten en bereik je evenwichtige groei? Het verschil wordt gemaakt door organisaties die zich blijven vernieuwen, potentie identificeren en deze omzetten in resultaten.

Natuurlijk wil je als bedrijf je, rechtsboven, in het TURN – ON kwadrant bevinden. Een bedrijf waar alles loopt, resultaten geboekt worden en de toekomst er rooskleurig uitziet. Maar ook in dit kwadrant is het belangrijk jezelf te blijven ontdekken, scherp te zijn op marktveranderingen en te kijken met een positief-kritische blik naar de eigen organisatie.

In het kwadrant (links-boven), TURN – UP, is het oogsttijd. Wat is er nodig om de potentie om te zetten in resultaten?

Soms is het noodzakelijk met andere ogen te kijken. In het TURN – OVER kwadrant (linksonder) is het zaak de pionnen op het bordspel opnieuw neer te zetten.

In het laatste kwadrant (rechtsonder), het U – TURN kwadrant is het belangrijk om terug te kijken en het plan voor de toekomst te schetsen. Soms zijn organisaties goed in staat resultaten te boeken, maar is de potentie in de huidige markt nog klein.

Natuurlijk bestaat een 100% inzet van potentie niet, maar wij willen daar wel heel dichtbij komen. Wij denken dat wij projecten net iets anders benaderen doordat wij niet alleen gericht zijn op resultaten, maar ook op potentie.

[MEER INFORMATIE]

Wij komen graag met u in contact!

Lange Meent 24
4101 BG Culemborg
E info@turn.nl