NL | EN

[Wie we zijn]

Turn is no-nonsense, open, doortastend en altijd ondernemend vanuit zijn bevlogenheid. Het zit in onze naam; wij bekijken alles van alle kanten voordat we de diepte in duiken.


[Inspirerende trainer/coach]

 

[Johannes van de Water]

Bewaker van het menselijk potentieel. Hij onderzoekt graag waar de blokkades en beperkende overtuigingen zitten. Hierdoor doorbreken mensen hun barrière en zetten ze stappen in kunnen, durven en willen.

Visie:
Het is heerlijk om mensen een nieuw niveau bij zichzelf te laten ontdekken. Als we vervolgens een omgeving kunnen creëren waarin iemand deze nieuwe inzichten kan toepassen, dan is het ‘Bingo!’

T +31 (0) 6 239 796 05
E johannes.vd.water@turn.nl

[Pragmatische strateeg]

 

[Anna Schouten]

Een dame met pit met een voorliefde voor duurzaamheid. Snelle denker en vanuit passie gedreven. Anna krijgt energie als ze complexe zaken werkbaar kan maken.


Visie:
Het succes van duurzaamheid ligt in de bewustwording en pragmatische vertaling naar toegevoegde waarde.T +31 (0) 6 543 631 00
E anna.schouten@turn.nl

[Resultaatgerichte junior consultant]

 

[Donja Bouman]

Een dame met een open houding en een heldere manier van communiceren. Donja krijgt energie van vooruitgang en het inzichtelijk maken van data vraagstukken.


Visie:
Het succes van uw organisatie ligt in het helder en concreet invullen van u behoefte en het toevoegen van waarde.

T +31 (0) 34 5709796
E donja.bouman@turn.nl