NL | EN

[Wie we zijn]

Turn is no-nonsense, open, doortastend en altijd ondernemend vanuit zijn bevlogenheid. Het zit in onze naam; wij bekijken alles van alle kanten voordat we de diepte in duiken.

 


[Inspirerende trainer/coach]

 

[Johannes van de Water]

Hij onderzoekt graag waar de blokkades en beperkende overtuigingen zitten. Hierdoor doorbreken mensen hun barrière en zetten ze stappen in kunnen, durven en willen, zowel op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling, de competenties die ze inzetten voor hun werk als bij het verbinden van persoonlijke ambities aan bedrijfsdoelen. Johannes zet zich in als trainer, coach en consultant op het gebied van communicatievaardigheden, organisatieverandering en duurzame mobiliteitsvraagstukken.

Visie:
Het is heerlijk om mensen een nieuw niveau bij zichzelf te laten ontdekken. Als we vervolgens een omgeving kunnen creëren waarin iemand deze nieuwe inzichten kan toepassen, dan is het 'Bingo!' en worden bedrijfsambities gekoppeld aan persoonlijke -motiverende- doelen.

T +31 (0) 6 239 796 05
E johannes.vd.water@turn.nl

[Pragmatische strateeg]

 

[Anna Schouten]

Een dame met pit met een voorliefde voor verandermanagement en duurzaamheid. Snelle denker en vanuit passie gedreven. Anna krijgt energie als ze complexe zaken werkbaar kan maken.

Visie:
Het succes van verandering ligt in de bewustwording en pragmatische vertaling naar toegevoegde waarde.

T +31 (0) 6 543 631 00
E anna.schouten@turn.nl

[PRO-ACTIEVE VERBINDER]

 

[Ariadna Cruz]

Ariadna is de verbindende schakel tussen inhoudelijk vakmanschap, projectmanagement en relatieopbouw. Zij krijgt energie als strategie met succes werkbaar is in de operatie en resultaten boekt. Ze brengt verschillende belangen samen bij het nastreven van gemeenschappelijke uitdagingen en kansen.


Visie:
Samenwerken is de sleutel tot succes om de uitdagingen te optimaliseren en processen duurzamer te maken.

T +31 (0) 6 496 481 08
E ariadna.cruz@turn.nl

[LEERGIERIGE DOORPAKKER]

 

[Lisette Zwartkruis]

Lisette is een open en leergierige doorpakker. Ze houdt ervan om momentum te creëren en zoekt de weg naar voren. Doordat haar standpunten goed gefundeerd zijn -ze leest zich graag goed in- weet ze anderen mee te nemen in een veranderproces.
Lisette haalt motivatie uit de verbindende factoren tussen mensen, overtuigingen en doelen.

Visie:
Om veranderingen succesvol door te voeren is het belangrijk om de uniciteit en de kernwaarden van mensen en bedrijven als uitgangspunt te nemen.

T +31 (0) 6 20 02 28 10
E lisette.zwartkruis@turn.nl