Case

Een concrete aanpak op duurzaam ondernemen!

Strategie en training duurzaamheid

"Turn is in staat om vanuit onze algemene startegie duurzaam ondernemen te vertalen naar de praktijk en de bevlogenheid van Anna tijdens de trainingen zorgt ervoor dat er naast bewustwording ook vanuit een ander perspectief naar het onderwerp wordt gekeken."

Algemeen directeur

Contactpersoon: Anna schouten
Wat hebben wij aan Turn gevraagd

Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van milieu en maatschappelijke betrokkenheid. Wij willen dat onze klanten niet alleen tevreden zijn met onze totale mobiliteitsoplossingen, maar ook met ons als partner in duurzaam ondernemen. Maar waar begin je en hoe betrek je medewerkers bij dit proces? We hebben Turn gevraagd ons te ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van ons duurzaam ondernemen beleid.

Wat heeft Turn voor ons gedaan

Duurzaam ondernemen stond bij ons al op de agenda en we deden al een aantal zaken. Zo hadden we al zonnepanelen op ons dak en we zijn ‘Erkend Duurzaam Plus’ gecertificeerd voor al onze vestigingen. Turn heeft onze huidige situatie op het gebied van duurzaam ondernemen in kaart gebracht en onze strategie ontwikkeld en omgezet in een concreet plan. Stap één is communiceren wat je al doet en wat je ambitie is. De volgende stap is mensen verantwoordelijk maken voor deze ambitie en dit intern borgen. Tot slot is onderhoud belangrijk. Daarom heeft Turn ook een aantal MVO-trainingen gegeven en meegeholpen om onze website aan te passen.

Wat was het resultaat

We hebben een online platform gelanceerd waar we onze MVO-activiteiten communiceren. Onze duurzaam ondernemen beleidsverklaring is opgesteld aan de hand van onze kernwaarden met heldere doelstellingen. Onze medewerkers waren enthousiast over de MVO-training, een reactie van een deelnemer aan de training: “Leerzaam, belangrijk, up-to-date onderwerp”. 

A-Point Groep

A-point is officieel merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Ze leveren hoogwaardige service vanuit zijn vestigingen in Amsterdam, Almere en Hoofddorp.