Case

Duurzaamheid naar het volgende niveau!

Duurzaam ondernemen strategie en duurzaamheidsverslag

"Turn maakt duurzaamheid concreet. We doen al veel aan duurzaamheid, maar door Turn is dat nu in een helder strategisch kader geplaatst waarmee we meteen aan de slag zijn gegaan!"

Jan Pijl

Contactpersoon: Anna Schouten
Wat hebben wij aan Turn gevraagd

Wij zijn een bouwbedrijf en we deden al veel op het gebied van duurzaamheid. We misten nog de visie om dit samen te brengen vanuit een gedegen strategie, beleid en heldere doelen. Wij hebben Turn gevraagd om alle bestaande initiatieven en certificeringen samen te voegen in één overzicht, zodat er in de toekomst vanuit een helder strategisch kader gewerkt kan worden. Daarnaast hebben we Turn gevraagd ons duurzaamheidsverslag te schrijven.

Wat heeft Turn voor ons gedaan

Turn heeft gesprekken gevoerd in onze organisatie en een marktverkenning uitgevoerd. Daarna heeft Turn het ‘beleidskader duurzaamheid’ ontwikkeld met een heldere strategie, doelen en implementatieplan om duurzaamheid naar het volgende niveau te tillen. 

Wat was het resultaat

Binnen 8 weken lag er een gedegen beleidskader en plan van aanpak. Door de aanpak van Turn en het bouwen aan de identiteit van Bouwbedrijf van Deelen met betrekking tot duurzaamheid, is het intern duidelijk waar Bouwbedrijf van Deelen voor staat. En ook het duurzaamheidsverslag is goed ontvangen bij onze stakeholders.

Bouwbedrijf van Deelen

Bouwbedrijf van Deelen is een allround bouwbedrijf waar de klanten terecht kunnen voor vakkundige werkzaamheden. Door jarenlange ervaring in de bouw bieden ze kwaliteit op het gebied van organisatie en uitvoering.