Case

Hegeman heeft duurzaamheid op de agenda staan

Certificering Erkend Duurzaam

"Door de begeleiding in het certificeringsproces van Turn, hebben wij al jaren achter elkaar ons certificaat 'Erkend Duurzaam' behaald!"

Directeur

Contactpersoon: Anna Schouten
Wat hebben wij aan Turn gevraagd

Hegeman heeft duurzaamheid op de agenda staan en vindt het belangrijk om zich te laten certificeren door het Instituut van Duurzame Mobiliteit (IvdM) op dit gebied. Turn is gevraagd om Hegeman in dit traject te ondersteunen tijdens het certificeringsproces en om vervolgens de rapportage van de audit te vertalen naar praktische verbeterpunten.

Wat heeft Turn voor ons gedaan

Turn heeft samen met Hegeman het certificeringsproces voorbereid tot aan het audit proces. Daarnaast heeft Turn aangegeven, binnen de certificeringsrichtlijn, welke aandachtpunten Hegeman in het komende jaar op kan pakken.

Wat was het resultaat

In 2014 is Hegeman succesvol gecertificeerd voor het ‘Erkend Duurzaam’ certificaat. Ook bij het hercertificeringsproces in 2015 was Turn betrokken en behaalde Hegeman zelfs een 92% score!

Hegeman Groep

Hegeman Groep was tot 2017 dealer in Nijmegen van VW, Audi, Skoda en VW-bedrijfswagens. In Arnhem voerde Hegeman het merk Skoda. Dankzij haar succes en de stappen genomen po het gebied van duurzaamheid, is het bedrijf uiteindelijk overgenomen door Zijm en in 2022 door Vallei Auto Groep.