Case

Van Techniek naar Klantbeleving

Strategie- en teamontwikkeling en implementatietraject

"Ik ben onder de indruk van de aanpak van Turn! De professionele en persoonlijke aanpak heeft ons salesteam naar het volgende niveau gebracht. Alle neuzen dezelfde kant op en van techniek naar klantbeleving."

Patrick Horst

Contactpersoon: Johannes van de Water
Wat hebben wij Turn gevraagd

Wij hebben duidelijke groeidoelstellingen en ontwikkelen in hoog tempo nieuwe producten en diensten. Maar vanuit welke strategie opereert Moving Intelligence om in de toekomst succesvol te blijven? Wij waren op zoek naar een partij die kon helpen de strategie verder vorm te geven en begrijpbaar te maken voor onze medewerkers en klanten. Daarnaast hebben wij Turn gevraagd te ondersteunen bij de operationele implementatie van de strategie.

Wat heeft Turn voor ons gedaan

Turn heeft in een aantal strategische sessies met het management team de strategie vanuit de ‘why’ bepaald. Wat maakt Moving Intelligence tot Moving Intelligence en waarom komen de medewerkers met plezier uit hun bed voor dit werk? Vanuit deze analyse is verder gebouwd aan de gezamenlijke kernwaarden en de overkoepelende sales pitch. Turn heeft ons team ook in diverse trainingen – die nooit saai waren en altijd interactief zijn– getraind op onze ‘why’, salesvaardigheden en samenwerking in het team.

Wat was het resultaat

Het resultaat van de sessies gaat verder dan ‘een goed verhaal’. Turn biedt het gehele plaatje! Het team staat als een huis. Met nieuwe inzichten in de markt, in onze klanten en doordat we nu kunnen schakelen met de individuele kwaliteiten van het gehele team, hebben we grote stappen gezet. De sessies hebben er ook voor gezorgd dat we meer als één team vanuit de klant denken en dat we tegenwoordig veel meer in oplossingen dan in producten denken.

Moving Intelligence

Moving Intelligence biedt diensten op het gebied van voertuigbeveiliging, rittenregistratie, wagenparkbeheer en duurzame mobiliteit in heel Europa. Het bedrijf is marktleider in Nederland en heeft tijdens haar meer dan 20 jaar ervaring, innovaties ontwikkeld zoals de MiApp, waar elke gebruiker wereldwijd inzicht en controle heeft over zijn voertuigen, ongeacht het merk.