Case

Duurzaamheid de vertaalslag van theorie naar de praktijk!

Training duurzame mobiliteit sales team

"Turn heeft ons salesteam in een korte tijd inzicht gegeven in de ontwikkelingen rond het thema duurzaamheid en de kansen & risico's in de markt. Door de interactieve training van Turn wordt niet alleen het kennisniveau vergroot, maar wordt er ook gelijk in de praktijk geoefend met klantcases."

Ben van Voskuilen

Contactpersoon: Anna Schouten
Wat hebben wij aan Turn gevraagd 

Wij krijgen steeds meer vragen vanuit de zakelijke markt over duurzaamheid en duurzame mobiliteit. Welke kennis dient het salesteam (buitendienst) te bezitten? Hoe kan er pro-actief ingespeeld worden op de kansen in de markt? Welke competenties zijn nodig om als expert te opereren rond het thema duurzaamheid? Wij zochten een trainingsbureau dat inhoudelijk goed op de hoogte is, én bewustwording kan creëren voor de lange termijn.

Wat heeft Turn voor ons gedaan

Turn heeft een training op maat ontwikkeld, bestaande uit twee sessies. In de eerste sessie werd het kennisniveau vergroot. Als voorbereiding op de tweede sessie werd elke deelnemer gevraagd een klantcase voor te bereiden, zodat de opgedane kennis gelijk in de praktijk kon worden gebracht.

Wat was het resultaat 

De training van Turn heeft het kennisniveau vergroot, waardoor het salesteam in staat is om pro-actief in te spelen op de kansen in de markt. Daarnaast zijn wij veel beter in staat om onze klanten van constructief advies te voorzien op het gebied van duurzame mobiliteit. Turn heeft ons daarna geholpen onze website te verbeteren met informatie over duurzame mobiliteit.

Vallei auto groep

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de regio Veenendaal, Arnhem en Nijmegen. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen, financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.