Sectoren

Potentieel benutten binnen alle sectoren

Wij werken al jaren voor het bedrijfsleven als voor de overheid. Deze ervaring maakt dat wij de kracht en kwaliteit kennen van diverse sectoren en dit effectief in kunnen zetten voor onze klanten.

 • Bedrijfsleven

  Het bestaansrecht van bedrijven ligt in het behalen van resultaten

  Wij zetten voor het bedrijfsleven onze expertisegebieden in, we ontwikkelen strategieën en uitvoeringsprogramma’s op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarnaast begeleiden we onze commerciële klanten bij teamontwikkeling en verzorgen trainingen op het gebied van storytelling en customer delight.

  Onze klanten hebben een gemene deler: Ze geloven dat zij goed in staat zijn om de ‘business’ te runnen, maar huren experts in om hen nog succesvoller te maken.

 • Overheid

  Op het snijvlak van publiek private samenwerkingen voeren wij opdrachten uit voor de overheid

  Wij werken voor ministeries, gemeenten, provincies en samenwerkingsverbanden. Altijd op het snijvlak van publiek private samenwerking. Wij werken voor diverse overheidsinstanties op het gebied van duurzame en slimme mobiliteit.

  We begrijpen de uitdagingen van de overheid om collectieve problemen effectief te agenderen (filedrukverlaging, CO2-reductie, luchtkwaliteitverbetering).

  Met onze ervaring vanuit het bedrijfsleven en de overheid, maken we het verschil en ontketenen potentieel bij diverse doelgroepen, waardoor de maatschappij in beweging komt.

 • Automotive

  In de Automotive liggen onze roots

  We werken internationaal voor autofabrikanten voor de ontwikkeling van trainingsprogramma’s. Daarnaast werken we voor importeurs en dealerholdings op het gebied van customer delight, storytelling, duurzaam ondernemen en de trainingen die daarbij horen.

  De branche is volop in beweging en het verdienmodel verandert in rap tempo. Wij ondersteunen diverse klanten in deze sector om het menselijk kapitaal nog beter te benutten en duurzaam ondernemen vorm te geven.

Potentieel optimaal benutten?

Neem contact op